2019-10-16 06:03

Budescu face vizita medicală şi va semna cu Steaua

 |  15:37
Budescu face vizita medicală şi va semna cu Steaua

Florentin Dincă

Telenovela transferului lui Constantin Budescu a depăşit de mult graniţele României. Transferat de presă la Steaua, apoi la Karabukspor, CONSTANTIN BUDESCU ar fi acum la un pas să semneze cu STEAUA. dar nu cu STEAUA BUCUREŞTI, sau cum s-o numi ea acum, FCSB, ci cu STEAUA Roşie Belgrad, fostă câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni pe vremea când la echipa din Serbia evolua Miodrag Belodedici.

Cel puţin susţin jurnaliştii din Serbia. Interesant ar fi cu ce salariu l-ar fi putut convinge vecinii să semneze, pentru că STEAUA Roşie Belgrad nu mai este de mulţi ani vreo forţă în fotbalul estic, ca să nu mai vorbim în cel european. Cum de la Karabukspor oferta era de 40.000 lunar, iar de la Gigi Becali primea 15.000 de euro lunar, plus 200.000 de euro ca primă de instalare, Budescu pare că i-a convins pe sârbi să bage mâna şi mai adând în buzunar.

Mijlocaşul ofensiv care a jucat la Astra în acest sezon, şi-ar fi reziliat contractul cu gruparea chineză de ligă seundă Dailan Yifang, echipă cu care mai avea contract, pentru că altfel n-ar fi putut negocia cu STEAUA Roşie Belgrad.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE