2019-12-15 17:45

BUGETUL pe 2019 al MTS, aproape DUBLU faţă de anul trecut

 |  12:52
BUGETUL pe 2019 al MTS, aproape DUBLU faţă de anul trecut

Bugetul Ministerului Tineretului şi Sportului pentru 2019 aduce o creştere cu 95% faţă de anul trecut, potrivit proiectului publicat de Ministerul de Finanţe. Bugetul MTS va creşte astfel de la 336 de milioane lei, cât au fost cheltuiţi în 2018, la 658 milioane lei.

"Proiectul de buget pentru 2019 prevede creşteri importante nu numai pentru tineret şi sport, dar şi pentru educaţie sau sănătate, ceea ce arată importanţa pe care actuala guvernare o arată obiectivului nostru comun, de a avea un popor activ şi sănătos, cu tineri care să fie educaţi şi îndreptaţi din ce în ce mai mult către mişcare şi sport. Mă bucur că la MTS vom avea un buget mărit substanţial, ne va permite să dezvoltăm şi mai bine proiectele noastre dedicate tinerilor şi micilor sportivi, dar, pe de altă parte, să sprijinim şi mai bine, în anul preolimpic, activitatea de mare performanţă", a spus ministrul de resort Bogdan Matei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Câinii latră, caravana trece, banii se pierd, iar sportul se prăbușește Actualul ministru al Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, se tot laudă că bugetul sportului pentru acest an este dublu față de cel de anul trecut. Dar, la o analiză mai atentă, nicăieri, în bugetul pe acest an nu se face vreo referire la suma care intră în conturile MTS din cota de 1% din taxele și accizele aplicate la nivel național pentru țigarete, tigări și băuturi alcoolice
22 Apr 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE