2020-07-09 06:03

Burleanu e sigur că Mutu merge cu naţionala U-23 la Olimpiada de la Tokyo

 |  14:23
Burleanu e sigur că Mutu merge cu naţionala U-23 la Olimpiada de la Tokyo

Preşedintele FRF Răzvan Burleanu dă asigurări că selecţionerul naţionalei de tineret, Adrian Mutu, va face parte din delegaţia care va însoţi echipa Under-23 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, lot condus de Mirel Rădoi, actualul selecţioner de la naţionala mare.

"A existat deja o discuţie telefonică între colegii mei şi reprezentanţii ambasadei Japoniei, în care s-a infirmat această ştire. Probabil azi, mâine o să primim şi o confirmare scrisă. Adrian Mutu face parte din delegaţia care va însoţi echipa naţională la Jocurile Olimpice", a declarat Burleanu.

Cu o seară înainte, Adrian Mutu negase şi el la DigiSport faptul că ar avea interdicţie de a intra în Japonia, în urma scandalului de consum de droguri în care a fost implicat când juca la Chelsea, în 2004: "Nu vreau să insistăm prea mult pe asta. Nu este aşa. S-a spus că din cauza scandalului pe care l-am avut acum 16 ani s-ar putea să nu fiu primit în Japonia. Adevărul nu este aşa. În caz că ai un cazier penal, în care ai făcut lucruri majore, foarte grave, atunci rămâne la latitudinea japonezilor, a guvernului, a cui dă viza acolo să decidă dacă te lasă să intri sau nu. Am contactat ambasada şi o să avem şi un răspuns scris. Telefonic ne-au confirmat că noi avem dreptate şi nu voi (n.r. - jurnaliştii). COSR a spus că nu a auzit aşa ceva. Dar nici nu a fost definită delegaţia. Maradona primise doi ani cu suspendare, era altceva".

În octombrie 2004, Chelsea i-a reziliat contractul lui Mutu, după ce jucătorul român a fost găsit vinovat că a consumat cocaină, în urma unui control antidoping. El a fost atunci suspendat timp de şapte luni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE