2019-10-19 15:19

Cahill a spus TOT. Motivul principal pentru care s-a despărţit de SIMONA

 |  15:04
Cahill a spus TOT. Motivul principal pentru care s-a despărţit de SIMONA

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a explicat motivul principal pentru care a ales să pună de curând punct colaborării cu liderul WTA.

"Comunicarea cu Simona a decurs în regulă, e practic parte din familia mea. Ea ştia că urmează un an important pentru mine. Băiatul meu are 17 ani, vrea să devină şi el jucător de tenis şi să ajungă la colegiu în SUA. Aşa că era dificil să mai pot călători 35 de săptămâni pe an. A fost o decizie uşoară din punctul de vedere al familiei, însă destul de dificil să mă despart de Simona! Ea este însă o campioană, a înţeles şi m-a susţinut. Nu a fost o decizie foarte dificilă, dar s-ar putea să am nişte regrete când vor începe turneele şi o voi vedea pe teren. Totuşi, până la urmă această este decizia pe care am luat-o”, a spus Darren Cahill la emisiunea The Aftermath.

Întrebat dacă va mai antrena pe cineva în 2019, antrenorul de la Antipozi a fost extrem de ferm, deşi s-a zvonit că este la un pas să îl preia pe conaţionalul său, Nick Kyrgios: "Nu voi mai antrena. Voi continua colaborarea pe ESPN, voi urmări tenisul, în special pe cel masculin".

Colaborarea dintre Simona Halep şi Darren Cahill a luat naştere în anul 2015. Sub comanda acestuia sportiva noastra a câştigat primul ei Grand Slam din cariera şi a încheiat de două ori la rând pe primul loc in clasamentul WTA, în 2017 şi 2018.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE