2020-01-25 14:24

Campioana Dinamo mai și CUMPĂRĂ jucători

 |  14:37
Campioana Dinamo mai și CUMPĂRĂ jucători

Dețănătoarea ultimelor trei titluri în Liga Naţională masculină la handbal, Dinamo se rebranduiește, după ce în ultimul timp a rămas fără câțiva jucători importanți, ca frații iranieni Sajad și Allahkaram Esteki, Gayducenko, Mocanu, Mironescu sau Bera. Gruparea roș-albă a anunțat joi, oficial, primele două transferuri.

Doi internaționali români, ambii veniți de la CSM București: extrema Nicu Negru şi pivotul Andras Szasz. Cei doi jucători sunt foști componenți ai naționalei de tineret calificată în urmă cu trei ani la Mondialul din Brazilia, unde Neagu a fost chiar golgheterul competiției, c u 70 de reușite. În ultima vreme, ei au fost selecționați la naționala mare a României.

”Imediat după încheierea sezonului handbalistic intern, finalizat cu un nou titlu de campioană pentru Dinamo, conducerea echipei masculine de handbal a lucrat la finalizarea lotului de jucători în vederea sezonului competiţional 2018-2019. Primele transferuri pe care le anunţăm sunt cele ale internaţionalilor români Nicu Negru (24 ani, extremă stânga) şi Andras Szasz (24 de ani, pivot). Familia Dinamo le urează bun venit în echipa campioană!”, a anunţat CS Dinamo pe siteul oficial al clubului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE