2019-07-16 07:49

Campioana la volei CSM Bucureşti se transformă în selecţionata Japoniei. Două nipone de naţională au semnat cu gruparea din Capitală

 |  13:27
Campioana la volei CSM Bucureşti se transformă în selecţionata Japoniei. Două nipone de naţională au semnat cu gruparea din Capitală

Campioana României la volei feminin CSM Bucureşti a transferat două jucătoare din naţionala Japoniei, Kanami Tashiro şi Inoue Kotoe (foto). "Tigroaicele" au acum patru nipone în lot, după ce Kanami Tashiro şi Inoue Kotoe au semnat cu echipa la care erau deja legitimte Naoko Hashimoto şi An Saita.

Ridicătoarea Kanami Tashiro este născută la 25 martie 1991, are 1.73 metri înălţime şi 70 de kilograme şi a participat cu naţionala ţării sale la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. Inoue Kotoe, în vârstă de 28 de ani, născută la Kyoto, este una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe postul său, libero, fiind deţinătoarea mai multor premii individuale, printre care ”cel mai bun libero – la World Grand Champions Cup”, în 2017 sau ”Asian Club Championship Best Libero"', în 2010.

Tehnicianul tigroaicelor, Ferhat Akbaş, care antrenează şi naţionala japoneză, s-a arătat încântat de noile achiziţii ale CSM Bucureşti. ”Suntem fericiţi că avem la CSM Bucureşti patru sportive de top din voleiul japonez. Ne vor da calitate şi viteză jocului, iar acest lucru îmi place în mod deosebit. Voi încerca să le fac pe Kotoe şi Tashiro să se adapteze cât mai bine, aceasta fiind prima lor experienţă la un club din afara Japoniei. Naoko şi An Saita şi-au arătat deja valoarea în voleiul european anul trecut şi ne vor ajuta şi acum. În noul sezon ne vom lupta să prestăm un volei de calitate, atât în campionatul României, cât şi în Liga Campionilor”, a declarat antrenorul turc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE