2019-12-15 17:47

Când ar trebui să fie GATA noul Patinoar Mihai Flamaropol

 |  18:14
Când ar trebui să fie GATA noul Patinoar Mihai Flamaropol

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că aproximativ 25 la sută din lucrările de reconstrucţie şi modernizare a Patinoarului Mihai Flamaropol din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu au fost finalizate. Lucrările, începute în primăvara anului trecut, sunt prevăzute a se încheia în vara anului viitor.

"După ani de zile de blocaje, Patinoarul Mihai Flamaropol prinde contur. L-am deblocat, iar acum 25 % din lucrări au fost deja executate. Investiţia va fi finalizată în vara anului viitor" a scris edilul luni pe Facebook.

Noul patinoar va avea o capacitate de 3.100 de locuri şi se va adresa atât sportivilor de performanţă, cât şi publicului. Construcţia, cu o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 9.500 de metri pătraţi, va avea dublă funcţiune: patinoar şi centru sportiv şi de agrement, conform News.ro.

Valoarea contractului pentru refacerea şi modernizarea patinoarului artificial Mihai Flamaropol este de 99.935.947,53 lei, exclusiv TVA. Contractul a fost atribuit asocierii Astaldi-UTI. 

Patinoarul Mihai Flamaropol a fost construit in anul 1952, fiind amplasat în Parcul National, iar vechea construcţie, aflată într-o stare avansata de degradare, a fost demolată, în luna martie 2017 începând lucările pentru contrucţia noului patinoar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE