2019-10-18 04:28

ZI MARE ÎN CANOTAJ: Trei medalii de AUR pentru România la Campionatul European

 |  17:21
ZI MARE ÎN CANOTAJ: Trei medalii de AUR pentru România la Campionatul European

Romania a castigat mai multe medalii, sambata, la Campionatul European de Canotaj: trei medalii de aur, una de argint și una de bronz.

Echipajul feminin de dublu rame, alcatuit din Madalina Beres si Denisa Tilvescu, a adus medalia de aur pentru Romania.Fetele noastre au depasit echipajele din Olanda si Italia chiar daca au inceput mai greoi cursa.O alta medalie de aur a fost castigata de echipajul masculin de 4 rame, format din Stefan-Constantin Berariu, Cosmin Pascari, Ciprian Huc, Mihai-Vasile Tiganescu.Ziua perfecta a continuat dupa ora 15:00, cand echipajul feminin de opt plus unu al Romaniei a obtinut medalia de aur. Echipa a fost formata din Ioana Vranceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Adriana Ailincai, Maria Tivodariu, Beatrice-Madalina Parfenie, Iuliana Popa, Madalina Beres, Denisa Tilvescu si Daniela Druncea.La feminin am mai obtinut o medalie de argint in proba de patru rame, prin Roxana-Georgiana Parascanu. Madalina Heghes, Madalina-Gabriela Casu si Iuliana Buhus.

Tot sambata, baietii din barca de dublu rame, Marius Cozmiuc si Ciprian Tudose, au obtinut medalia de bronz la dublu rame.Campionatul European de la Glasgow are loc pe albia raului Clyde.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE