2020-02-29 00:13

Capăt de drum pentru Mihaela Buzărnescu la Roland Garros. Românca noastră n-a mai avut suflu în faţa lui Madison Keys

 |  13:42
Capăt de drum pentru Mihaela Buzărnescu la Roland Garros. Românca noastră n-a mai avut suflu în faţa lui Madison Keys

Revelaţia Mihaela Buzărnescu a fost copleşită de emoţii şi de vlagă, cedând clar în faţa lui Madison Keys, a 13-a favorită, cu 6-1, 6-4, duminică, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului.

Românca nu a mai putut repeta evoluţia senzaţională din meciul cu Elina Svitolina. Buzărnescu a reuşit doar două puncte în primele trei ghemuri, şi a început să mai pună ceva probleme adversarei abia când tabela arăta un neverosimil 1-5. A salvat patru mingi de set, însă Keys a închis setul cu 6-1, după doar 22 de minute.

Sportiva noastră a câştigat primul ghem din setul al doilea şi încă unul, tot la 1-5, ambele pe propriul serviciu. Keys a servit apoi pentru meci, la 5-2, a avut două mingi de a pune capăt partidei, dar Buzărnescu a avut o tresărire de orgoliu şi obţinut primul ei break, scrie News.ro. Tardiv, pentru că sportiva de peste Ocean a închis meciul cu un ghem perfect, scor 6-4.

Mihaela Buzărenscu rămâne după acest turneu cu primele victorii din carieră la un Grand Slam, la simplu, cu un premiu de 222.000 de euro şi cu 240 de puncte WTA, care o vor urca pentru prima dată în Top 30 WTA. Ea va continua la dublu, alături de Irina Bara, româncele fiind calificate în optimi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE