2020-07-09 05:56

Căpitanul naţionalei Vlad Chiricheş, făcut praf de englezi: “Cel mai prost transfer. Cariera lui în fotbalul de top e aproape gata”

 |  15:36
Căpitanul naţionalei Vlad Chiricheş, făcut praf de englezi: “Cel mai prost transfer. Cariera lui în fotbalul de top e aproape gata”

Căpitanul naţionalei de fotbal a României, Vlad Chiricheş, în prezent aflat în refacere la Sassuolo după o nouă accidentare, este făcut praf de publicaţia engleză TalkSport. Jurnaliştii au analizat transferurile post Gareth Bale de la Tottenham, iar Chiricheş este considerat cel mai slab transfer făcut de Spurs în istoria recentă a clubului.

În 2013, Tottenham l-a vândut pe Bale la Real Madrid pentru 101 milioane de euro, iar din aceşti bani i-a achiziţionat pe Chiricheş, Eriksen, Soldado, Capoue, Chadli, Paulinho şi Lamela, doar ultimul mai regăsindu-se încă în lotul echipei.

"Fără îndoială, e cel mai prost transfer din acel an. Cum a fost posibil ca FCSB să încaseze 9,5 milioane de euro de la Spurs? Acest lucru rămâne în continuare un miracol pentru noi. După plecarea de la Tottenham, fundaşul român a ajuns la Napoli, unde a evoluat în aproape 50 de meciuri. Chiricheş nu s-a adaptat deloc la viteza jocului din Anglia. Greşelile lui i-au costat în repetate rânduri pe cei de la Tottenham. Acum se află sub formă de împrumut la Sassuolo, dar cariera lui în fotbalul de top e aproape gata", scriu cei de la TalkSport.

După doi ani petrecuţi la Tottenham, Chiricheş a fost vândut la Napoli, pentru şapte milioane de euro. Acum, fundaşul român joacă sub formă de împrumut la Sassuolo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE