2019-08-20 15:36

Care a fost prima echipă pe care CONTRA a “spionat-o” în Antalya

 |  13:51
Care a fost prima echipă pe care CONTRA a “spionat-o” în Antalya

Cosmin Contra și-a început treaba serios în acest început de an. Selecționerul a plecat deja în Turcia, și mai precis în Antalya, unde mai multe echipe din Liga 1 vor fi în pregătire în această perioadă.

Prima echipă la care Contra pe care a fost să o vadă a fost CSU Craiova, unde a purtat discuții ample cu antrenorul Devis Mangia, dar și cu Băluță, Mitriță sau Burlacu.

"E un băiat extraordinary (n.r – antrenorul Mangia). Şi când ne-am duelat la Craiova am vorbit preţ de 20 de minute şi l-am şi felicitat pentru munca pe care a depus-o. Un antrenor care a schimbat ceva în jocul Craiovei, se vede, iar asta e cel mai important.

Am fost pe noul Oblemenco. Dacă am avea asemenea stadioane peste tot, am avea o afluenţă mult mai mare de public. Lumea nu vine doar să vadă un meci de fotbal, trebuie să se simtă şi bine pe stadion.

Toată lumea are porţile deschise la naţională. Mitriţă trebuie să joace la fel de bine ca şi până acum şi vom vedea ce se va întâmpla. Craiova se bate la titlu şi e ok ca Băluţă să rămână, să-şi continue contractul", a spus Cosmin Contra.

Foto: frf.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE