2020-02-18 20:27

Câţi bani încasează Lucescu după ce a fost DAT AFARĂ de la naţionala Turciei. Prima reacţie a antrenorului

 |  16:16
Câţi bani încasează Lucescu după ce a fost DAT AFARĂ de la naţionala Turciei. Prima reacţie a antrenorului

Aventura lui Mircea Lucescu ca selecţioner al naționalei Turciei e deja istorie. Presa din Turcia a afăcut anunţul la unison, susținând că părțile au ajuns la un numitor comun în privinţa rezilierii înţelegerii, care va fi oficializată luni seară.

Potrivit publicației Hurriyet, contractul va fi reziliat amiabil, însă surpriza cea mai mare e alta. Mircea Lucescu va încasa doar 600.000 de euro din salariul anual de 2,5 milioane de euro pe care îl avea cu federaţia turcă de fotbal, asta în contextul în care avea contract până pe 30 iunie 2019, şi putea încasa astfel mult mai mulţi bani.

„Cred că ne-am îndeplinit misiunea de a reînnoi și întineri naționala Turciei. În situația actuală și în vederea campaniei de calificare la EURO 2020, am convenit de acord ca să ne despărţim, pentru un viitor mai luniştit, atât pentru Federaţie, cât şi pentru noul antrenor. Vreau să mulțumesc atât președintelui Federației cât și membrilor Comitetului executiv, pentru susținere și încrederea în mine și în metodele mele, dar și echipei mele, care m-a ajutat în această etapă. Turcia va avea mereu un loc special în inima mea”, a declarat Mircea Lucescu.

„Comitetul executiv al Federației turce de fotbal a ajuns la un acord cu selecționerul Mircea Lucescu pentru a încheia contractul, în urma întrevederii ce a avut loc azi cu antrenorul român. Fededraţia îi este etern recunoscătoare lui Mircea Lucescu pentru contribuţia adusă fotbalului din Turcia şi interesul său pentru jucătorii tineri, care reprezintă viitorul naționalei. Îi dorim toate cele bune în carieră”, se arată în comunicatul Federației turce.

Tehnicianul român a preluat naţionala Turciei în august 2017, iar bilanţul este unul dezamăgitor. 4 victorii, 6 remize şi 7 eşecuri, golaverajul fiind de 17 marcate şi 25 primite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE