2019-10-20 22:21

Câți bani va lua Simona Halep de la gigantul NIKE

 |  13:06
Câți bani va lua Simona Halep de la gigantul NIKE

După aproape o lună și jumătate de incertitudine și totodată de negocieri intense, Simona Halep a bătut palma cu poate cel mai important brand de echipament sportiv din lume. După despărțirea de Adidas, cu care a avut contract timp de trei ani, românca a fost asaltată de ofertele mai multor sponsori tehnici, însă ea a ținut la ștaif și a semnat cu Nike, anunţul oficial al “mariajului” urmând a fi făcut zilele următoare.

Câți bani va lua Simona Halep de la gigantul NIKE
zoom

Pentru a confirma că s-a înțeles cu noul sponsor tehnic, Simona a apărut la Cluj, la antrenamentele ușoare alături de celelalte fete din echipa de Fed Cup, în echipamente care purtau logo-ul celor de la Nike (foto TelekomSport).

Cum de la Adidas, Simona primea un milion de euro pe an, noul contract cu Nike în va aduce sportivei noastre o substanțială creștere financiară. Cel mai probabil, contractul va fi semnat tot pe trei ani, iar remunerația va fi de 1,8 milioane de euro pe an, plus anumite bonusuri de performanță.

Cu această mutare, Nike încearcă să pună presiune pe Maria Şarapova. Brandul nu a renunţat la serviciile rusoaicei în perioada când aceasta a fost suspendată pentru dopaj, dar acum rusoaica a intrat în ultimul an de contract, iar o negociere va avea loc în curând între cele două părți, cu mai puțini bani pentru “Mașa”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE