2019-12-14 14:34

Ce a fost și ce a ajuns. Destinație ciudată pentru FLORIN BRATU după ce a fost dat afară de la Dinamo

 |  13:21
Ce a fost și ce a ajuns. Destinație ciudată pentru FLORIN BRATU după ce a fost dat afară de la Dinamo

Dat afară de la Dinamo în urmă cu aproape o lună din cauza rezultatelor slabe obținute la cârma “câinilor”, Florin Bratu n-a stat mult timp șomer și a semnat deja cu o altă echipă. Una de un cu totul alt calibru, o echipă extreme de modestă, care se află la retrogradare în liga secundă din România.

Cel poreclit “Mitralieră” a preluat conducerea tehnică a echipei Aerostar Bacă, înlocuindu-l pe Cristian Popovici. Moldovenii ocupă locul 17, retrogradabil, cu opt puncte, după 12 etape, în clasamentul eșalonului secund. "Am venit la Aerostar pentru a munci şi pentru a duce echipa într-o zonă linistită a clasamentului", a declarat Bratu.

"Rezultatele echipei ne-au făcut să luăm această hotărâre. Am reziliat pe cale amiabilă contractul cu Cristi Popovici si l-am instalat ca antrenor pe Florin Bratu. Am adus un antrenor tânăr, care nu are foarte multă experienţă, dar care compensează prin multă ambiţie şi care are un trecut fotbalistic important. Suntem convinşi că această mutare va crea un şoc pozitiv echipei", a declarat preşedintele CS Aerostar Bacau, Doru Damaschin, pentru cotidianul local Deşteptarea, care apoi a mai adăugat: "Noul tehnician va avea două etape de obiectiv. Prima este evitarea retrogradării. În cazul în care va termina în primele 10 echipe, va beneficia de un bonus financiar". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE