2020-04-05 17:39

Ce a fost și ce a ajuns. Ionuț Radu, monedă de schimb pentru un jucător de origine albaneză

 |  14:53
Ce a fost și ce a ajuns. Ionuț Radu, monedă de schimb pentru un jucător de origine albaneză

Astă-vară avea lumea la picioare după ce a făcut un Campionat European de succes cu naționala de tineret. A făcut saltul la prima reprezentativă, ca rezervă a lui Tătărușanu. La echipa de club, Genoa, era titular de drept. Pentru portarul Ionuț Radu totul s-a schimbat în ultimele două săptămâni. În sens negativ.

La Genoa a revenit între buturi Mattia Perin, cel care fusese împrumutat la Juventus. De aici încep problemele pentru Radu, care a trecut imediat pe banca de reserve și deja se pune problema să fie direcționat către o altă echipă.

Inter Milano, echipa de care aparține goalkeeperul român, vrea să îl includă în prețul cu care dorește să îl achiziționeze pe fundașul italian cu origini albaneze, Marash Kumbulla, de la Hellas Verona. Practic, Radu ar putea fi direcționat către Verona, plus o sumă de bani, până la 15 milioane de euro, pentru transferul lui Kumbulla, jucător cvasi-necunoscut care a impresionat în acest sezon, 11 apariții și un gol marcat.

Ionuț Radu nu a lipsit nici un minut din poartea echipei genoveze, în cele 17 meciuri jucate în acest sezon, în Serie A. Cu toată că portarul român a avut de multe ori intervenţii salvatoare, Genoa este pe loc de retrogradare în Serie B. Românul a primit 35 de goluri în această ediţie a campionatului italian, cele mai multe dintre portarii din Serie A, la egalitate cu brazilianul Gabriel de la Lecce.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE