2019-10-20 16:59

Ce a spus Rednic despre Nistor, Rotariu, transferuri, lista indezirabilor și primele pe care le acordă din propriul buzunar

 |  15:02
Ce a spus Rednic despre Nistor, Rotariu, transferuri, lista indezirabilor și primele pe care le acordă din propriul buzunar

Mircea Rednic a atins toate subiectele fierbinți de la Dinamo înaintea meciului de vineri seară cu Gaz Metan Mediaș, din etapa runda a 16-a a Ligii 1. Antrenorul a vorbit despre Dan Nistor, Dorin Rotariu, transferurile din ultima perioadă, lista indezirabilor și primele pe care le acordă jucătorilor din propriul buzunar.

“Nu avem probleme medicale, dar am decis ca Pesici şi Nistor să nu facă parte din lotul de mâine, nu am vrut să risc deşi ei vor să joace, dar ne aşteaptă trei meciuri grele. Nu am să risc. În rest toată lumea e bine şi aşteptăm cu mare drag meciul de mâine. Sper ca această perioadă să ne fi prins bine. Trei dintre jucătorii nou veniţi vor face parte din lot. Ştim cât de important este meciul cu Gaz Metan, au reuşit să formeze un grup bun, au o echipă cu o posesie bună, sunt bine aşezaţi în teren şi au şi jucători care pot face diferenţa. Nu e de mirare că sunt pe locul pe care sunt acum. La Mediaş e antrenor bun, nu are presiunea publicului nici a conducerii, e liniştit şi rezultatele au venit. Mediaşul îşi merită locul in clasament pe care îl are acum”.

Tehnicianul nu crede în varianta revenirii lui Dorin Rotariu, împrumutat de FC Brugges la Alkmaar, în campionatul intern, acolo unde FCSB și Dinamo s-au interest de el: “Cine nu şi l-ar dori pe Dorin Rotariu la echipă, dar nu avem nicio şansă, nici noi, nici Steaua, pentru că eu îl cunosc foarte bine. A intrat foarte bine acolo,  e un tip ambiţios şi îmi place cum gândeşte. Eu cred că este exclus să revină în România”.

“Puriul” a vorbit şi despre Nasser Aliji, căruia i-a oferit o şansă de a ajunge la o formă fizică bună până la începutul anului viitor, în caz contrar urmând să i se rezilieze contractul. Fundașul stânga cu origini albaneze a venit în urmă cu două săptămâni, însă a tras tare la antrenamente și s-a accidentat “În ceea ce îl priveşte pe Nasser a fost o decizie comună, deşi puteam să reziliem contractul, dar nu a costat niciun euro, am plătit doar biletul de avion. Acum depinde de el dacă reuşeşte să îşi rezolve problemele pe care le are şi dacă nu îşi revine ne vom despărţi. Mie îmi mi-a plăcut la antrenamente cât am putut să îl văd şi am decis să îi mai acord o şansă. Nu trebuie să se opereze, nici vorbă”, a spus tehnicianul.

Mircea Rednic a exclus zvonurile cum că în pauza de iarnă ar da afară cel puțin șapte jucători: “Nu facem nici o listă de jucători care să plece din iarnă, dacă pleacă şapte jucători, cine mai joacă? Pentru că eu nu mai pot juca. Sigur că vom mai aduce jucători ca să întărim echipă, dar şapte jucători să plece, nu se va întâmpla. Eu până acum sunt foarte mulţumit. Acum noi suntem preocupaţi să adunăm puncte după aia vom vorbi şi despre viitorul lor”, a mai spus Mircea Rednic.

Antrenorul dinamovist a comentat şi practica sa de a acorda premii în bani jucătorilor săi: “Eu fac ce vreau cu banii mei, care este problema? Întotdeauna am dat, şi atunci când eram la Rapid, şi am câştigat titlul detaşat. Şi pentru meciul cu Steaua am oferit primă de 1.000 de euro, care este problema? Dar dacă au fost fraieri şi nu mi-au luat banii, ce să le fac? Am rămas cu banii. Aici la Dinamo când am venit salariile erau în urmă cu două luni în curând vom ajunge cu ele la zi”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE