2020-07-07 18:04

Ce a spus Teja despre presiunea la care va fi supus de Gigi Becali

 |  14:01
Ce a spus Teja despre presiunea la care va fi supus de Gigi Becali

Mihai Teja consideră că mutarea la FCSB reprezintă provocarea carierei sale şi îşi doreşte foarte mult să aibă rezultate la noua sa echipă. Referitor la presiunea foarte bine știută la care va fi supus din partea lui Gigi Becali, Gigi, Teja a spus că oriunde ar fi activat ar fi existat o astfel de presiune, pentru că toţi patronii vor rezultate bune.

“Pentru mine este un pas înainte în cariera de antrenor, cred că este cea mai bună echipă din ţară, îmi doresc foarte mult să fac performanţă. Asta nu înseamnă că la celelalte echipe din ţară nu poţi să faci performanţă, dar Steaua este obişnuită tot timpul cu accederea în grupele cupelor europene. Şi eu îmi doresc să ajung cu această echipă acolo. Am fost surpins la început de ofertă, nu puteam să cred că se va întâmpla atât de repede. Mă bucur că patronul s-a gândit la mine, că îmi dă încredere, că pot să conduc această echipă şi sper să nu dezamăgesc. Eu cred că pot să realziez acest lucru cu jucătorii pe care îi am la ora aceasta. Patronul m-a căutat prima dată în ziua de Crăciun. Nu e uşor să câştigi un titlul, dar am încredere în echipă pentru că astea sunt obiectivele echipei. Clar este provocarea carierei mele, îmi doresc foarte mult să reuşesc, mai ales că sunt un antrenor tânăr. Presiune există peste tot. Și la Gaz Metan după trei etape eram înlocuit cu Flavius Stoican. Şi la Liga a II-a e presiune, pentru că peste tot se vrea rezultate. Pentru un antrenor am ştiut foarte bine de la început în ce ne băgăm şi ştim foarte bine ce riscuri există. Presiune există peste tot, cu atât mai mult la echipele mari, unde trebuie să câştigi fiecare meci. Mi-a asumat responsabilitatea. Este a mea pentru tot ceea ce se întâmplă. Fiecare are o părere, eu vreau să arăt mai mult pe teren. Nu ştiu dacă voi schimba sistemul de joc, deocamdată vom continua cu acest 4-2-3-1. Eu sper ca echipa să aibă un joc bun şi rezultate ca toată lumea să fie mulţumită”, a spus Teja.

Noul antrenor al roș-albaștrilor a afirmat că mai are de acoperit unul sau două posturi, cel de fundaş central şi fundaş dreapta. “Nu ştiu ce să vă spun despre jucători pentru că domnul Becali se ocupă de negocieri şi sume, eu sunt antrenorul echipei. Vorbesc cu domnul Becali, dânsul ştie foarte bine dacă se pot aduce unul sau doi jucători pentru a avea dubluri pe posturi. Dacă vor fi aduşi foarte bine, dacă nu, am un lot foarte bun. Am avut timp să analizez lotul Stelei, mai sunt vreo două posturi care trebuie dublate, fundaş central şi un fundaş dreapta. Nu ştiu nimic despre plecarea lui Benzar”, a mai afirmat Teja.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE