2019-10-19 22:51

Ce antrenor de TOP i s-a alăturat Ionuţ LUPESCU în lupta pentru şefia FRF

 |  19:46
Ce antrenor de TOP i s-a alăturat Ionuţ LUPESCU în lupta pentru şefia FRF

Un alt antrenor de top a anunţat că îl susţine pe Ionuţ Lupescu în lupta pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

E vorba despre Ioan Andone, cel care consideră că atuurile lui Lupescu sunt experienţa dobândită ca oficial al UEFA, precum şi proiectele pe care le propune pentru dezvoltarea fotbalului românesc. ''Îl susţin pe Ionuţ Lupescu pentru că are toate calităţile pentru a fi un lider al Federaţiei Române de Fotbal. Ultimii ani de carieră i-a avut la UEFA, unde a avut multe de învăţat. Ionuţ Lupescu are proiecte interesante pentru a ridica fotbalul românesc. Este un om care are încredere, care are proiecte sănătoase. Îl susţin din toată inima!'', spune Andone într-un comunicat de presă. El completează lista marilor antrenori care îl susţin pe Ionuţ Lupescu pentru a ocupa funcţia de preşedinte al FRF: Mircea Lucescu, Sir Alex Ferguson, Ilie Balaci, Costel Gâlcă, Ioan Ovidiu Sabău sau Răzvan Lucescu. Comisia de verificare a candidaturilor la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal a validat dosarele a patru candidaţi, Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan, informează site-ul FRF. Comisia a fost formată din Paul Filip Ciucur, Gabriel Manu şi Daniel Cernat Marin.

Alegerile la Federaţia Română de Fotbal sunt programate pe 18 aprilie 2018, ora 11,00. Două sute cincizeci şi şapte de membri afiliaţi au drept de vot la alegerile pentru şefia FRF din 18 aprilie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE