2020-07-11 18:30

Ce au făcut patru FOTBALIȘTI de la Arsenal Londra

 |  21:36
Ce au făcut patru FOTBALIȘTI de la Arsenal Londra

Patru jucători ai echipei Arsenal Londra, David Luiz, Alexandre Lacazette, Nicolas Pepe şi Granit Xhaka, nu au respectat regulile de distanţare socială impuse în această perioadă din cauza pandemiei de coronavirus.

Luiz şi Xhaka au fost văzuţi întâlnindu-se într-un parc londonez, Pepe a fost filmat jucând fotbal cu prietenii, iar Lacazette a fost fotografiat când era foarte aproape de un valet care se ocupase de maşina sa, potrivit The Guardian.

Conducerea clubului Arsenal a discutat cu cei patru fotbalişti pentru a le reaminti responsabilităţile lor. Mai multi jucători importanți de la Arsenal Londra au fost izolați din cauza coronavirusului. Gruparea de pe Emirates Stadium a anunțat că această decizie a fost luată după ce fotbaliștii s-au întâlnit cu patronul formației Olympiakos, Evangelos Marinakis, la finalul confruntării din Europa League de pe 27 februarie. Marinakis a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar Arsenal se temea ca jucătorii să nu fi fost infectați și ei.

"Am constatat că un numar de jucători s-a întâlnit cu patronul lui Olympiakos imediat după meci. Sfatul medical pe care l-am primit ne arată că riscul de contaminare este extrem de scăzut. Totuși, respectăm îndrumările guvernamentale, care spun că oricine intră în contact cu o persoană care are virusul trebuie să se autoizoleze la domiciliu”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE