2020-07-14 02:22

Ce au spus Klopp și Valverde după NEBUNIA de pe Anfield

 |  09:59
Ce au spus Klopp și Valverde după NEBUNIA de pe Anfield

Liverpool a întors scorul din tur (0-3) şi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe FC Barcelona, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Trupa lui Jurgen Klopp merge în ultimul act, pentru al doilea sezon consecutiv. Anul trecut, "cormoranii" au pierdut cu 3-1, finala cu Real Madrid. Recția de după meci a lui Klopp, dar și a învinsului Ernesto Valverde, spune tot despre nebunia de pe Anfield.

"Jucătorii au făcut tot ce aveau de făcut. Nu poţi fi sigur de nimic înainte de un meci. De 19 ani sunt antrenor şi nu îmi amintesc un astfel de meci. Performanţa aceasta este rodul unui melanj între jucători excepţionali, un club magnific şi suporteri care creează o atmosferă specială. Jucăm pentru aceste momente, este incredibil, emoţionant. Pentru asta munceşti întreaga carieră, pentru astfel de momente speciale. Nu deseori reuşeşti aşa ceva, este special", a declarat Klopp

Antrenorul Barcelonei, Ernesto Valverde, a declarat că jucătorii săi sunt devastaţi după ce au ratat calificarea în finala Ligii Campionilor. "Ni s-a întâmplat la fel ca anul trecut (n.r. - eliminare în sferturi cu AS Roma). Ei au început bine. Noi am reacţionat bine după primul gol, am avut ocazii, iar apoi am primit două goluri în două minute (54, 56), iar adevărul este că ei au fost foarte puternici. Este un rezultat groaznic pentru noi şi fanii noştri. Ne-am pregătit bine după anul trecut, dar am păţit-o din nou. După golul al patrulea (minutul 79) totul era terminat, nu am mai putut riposta. Ne va fi foarte greu în zilele următoare, iar acum suntem devastaţi. Nimeni nu voia să se întâmple aşa ceva. Am pierdut într-un mod extrem de dureros. Am suferit prima noastră înfrângere în Liga Campionilor, dar am fost eliminaţi", a spus și  Valverde.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE