2019-10-18 04:28

Ce faci când n-ai fost în stare toată vara să aduci un fundaș central. Iei unul stânga și rezolvi problema

 |  13:51
Ce faci când n-ai fost în stare toată vara să aduci un fundaș central. Iei unul stânga și rezolvi problema

Toată vara, Meme Stoica și Nicolae Dică au căutat un fundaș central, dublură pentru Planic și Bălașa. În zadar. Au alergat după Jubal, dar brazilianul a ales, normal, Dinamo Kiev, l-ai contactat pe fostul dinamovit Puljic, degeaba, acesta a ales să meargă în țările arabe după Mircea Rednic.

S-a ajuns astfel la o situația de compromis. Transferi un fundaș stânga, în speță pe “ciorba reîncălzită” Iasmin Latovlevici (32 de ani), și îl tragi în centru pe Marko Momcilovic, fundaș stânga de meserie. Problema mare e că ultimul tocmai a suferit o ruptură musculară și va fi out o lună de zile, iar Bălașa este și el în recuperare după o entorsă. Gigi Becali a declarat că fostul stelist, care și-a încheiat socotelile cu Galatasaray Istanbul, va semna un contract pe un an cu FCSB, echipă pentru care a mai evoluat în perioada 2010-2015.

"Avem nevoie de dublură pe posturi. Dacă ne vom califica şi cred că ne calificăm, avem nevoie de dublură pe posturi. Joi, duminică, joi, duminică, n-ai cum să joci altfel. Trebuie să joci cu o echipă joi şi cu alta duminică. Cum am jucat aseară. O să vedeţi joi altă echipă. Îl luăm pe Latovlevici, îi facem un contract pe un an. Ne folosim şi noi de el, se foloseşte şi el de noi. Ca cu Tănase. Nu ne-am folosit de el, dar am încercat. Sunt oameni cu care am câştigat, am avut bucurii, şi Tănase, şi Rusescu şi Latovlevici. Junior Morais nu poate duce joi, duminică, joi, duminică, joi. Momcilovici va lipsi o lună", a declarat Becali, al Pro X.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE