2019-10-14 06:56

Vorbele lui Mourinho care l-au ambiţionat pe Dennis Man. Ce i-a transmis The Special One lui Becali prin vărul Giovanni

 |  16:03
Vorbele lui Mourinho care l-au ambiţionat pe Dennis Man. Ce i-a transmis The Special One lui Becali prin vărul Giovanni

Gigi Becali afirmă că Denis Man este urmărit de Manchester United şi că antrenorul englezilor, Jose Mourinho, i-a transmis, cel mai probabil prin vărul său, Giovanni Becali, că mijlocaşul a avut în toamnă o "cădere de caracter". De atunci însă, fotbalistul venit de la UTA şi-a revenit şi a câştigat practic de unul singur meciurile cu Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş, unde a marcat de două ori şi a scos un 11 metri.

"I-am spus: <Băi, vezi că a zis Mourinho că ai puţin o cădere de caracter. Dacă Mourinho a zis că ai puţină cădere de carcater, înseamnă că ştie, că are om după tine la fiecare meci. A zis că ai avut o cădere de caracter în joc>. Eu nu ştiu, că nu mă pricep, că nu sunt Mourinho eu, nu? Exact asta s-a pronunţat, cădere de caracter în joc. Cădere de caracter în joc înseamnă că nu faci faza totală, nu? Fotbalul total mă refer. Nu cădere de valoare, cădere de caracter. Un pic de indolenţă, aşa, lasă-mă că sunt mare. După ce i-am spus asta, acum o lună, a devenit bombă, a câştigat două meciuri singur, el, cu Iaşiul şi cu Gaz Metan", a declarat Becali, la ProX.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-05Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Sfântul Becali Pot înțelege că procurorilor le scapă infracțiuni comise în spațiul online. Sunt cu duiumul și nu există resurse de monitorizare. Dar, în octombrie 2014, așadar cu peste 15 luni în urmă, Gigi Becali a spus, în fața mai multor microfoane și camere de luat vederi, fiind transmis pe diverse posturi, în direct și în reluare, că bibliile folosite în sălile de judecată, dar „neomologate” de Patriarhie, sunt satanice: „Este o biblie tot biblie, dar e o biblie de altă sectă de religie... Are același text, dar diavolii ce-ți face? Îți schimbă trei cuvinte esențiale...”
17 Feb 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE