2020-07-10 16:10

Ce recomandari le face JANDARMERIA fanilor care merg pe Arena Națiopnală la meciul FCSB - Hajduk Split

 |  14:01
Ce recomandari le face JANDARMERIA fanilor care merg pe Arena Națiopnală la meciul FCSB - Hajduk Split

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor care merg joi seară pe Arena Naţională, la meciul dintre FCSB şi Hajduk Split, ora 21.30, din preliminariile Europa League, să ajungă din timp la stadion, să nu se implice în incidente, să se delimiteze de violenţele care ar putea izbucni, mai ales că și fanii oaspeților sunt recunoscuți ca fiind foarte violenți, şi să nu afişeze inscripţii care incită la ură de orice fel şi discriminare.

Jandarmeria aminteşte că accesul suporterilor echipei FCSB se va face prin intrările dinspre Bd. Basarabia şi strada Maior Coravu, în timp ce intrarea din Bd. Pierre de Coubertin este destinată suporterilor echipei Hajduk Split. Accesul se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete sau invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia, forţele de ordine recomandă spectatorilor să ajungă din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică.

De asemenea, reprezentanţii instuţiei amintesc că suporterilor le este interzisă deţinerea sau folosirea de materiale pirotehnice şi este interzis accesul pe stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, obiecte ascuţite, cuţite, pumnale, precum este interzisă şi afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-16Parerea ta...

ANONIM
16 Aug 2018

Jandarmeria mafiei psd-alde este compromisa in totalitate. Este arma politica a dictatorului analfabet ADOLF DRAK-NEA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE