2019-10-14 11:09

Ceferin și-a ASIGURAT un nou mandat la șefia UEFA

 |  14:48
Ceferin și-a ASIGURAT un nou mandat la șefia UEFA

Aleksander Ceferin şi-a asigurat un nou mandat la preşedinţia UEFA. Slovenul este singurul candidat la alegerile care vor avea loc anul trecut în luna februarie 2019.

În vârstă de 51 de ani, actualul și viitorul șef al fotbalului european, a fost ales în septembrie 2016 în această funcție, pentru un mandat de doi ani şi jumătate, după ce francezul Michel Platini a demisionat în urma scandalului de corupţie de la FIFA.

Viitorul mandat al lui Ceferin la preşedinţia FIFA va fi de patru ani (2019-2023).

La Congresul UEFA de la Roma, din 7 februarie 2019, vor mai fi aleşi un vicepreşedinte al FIFA (candidat Csányi Sandor din Ungaria), un vicepreşedinte FIFA din partea federaţiilor britanice (candidaţi Clarke Greg din Anglia şi Martin David din Irlanda de Nord), un membru al Comitetului Executiv al FIFA, cu un mandat de patru ani (candidat Grindel Reinhard din Germanyia, şi alţi doi membri cu un mandat de doi ani (Gomes Fernando din Portugalia şi Koumas Georgios din Cipru).

Totodată, vor fi aleşi opt membri ai Comitetului Executiv al UEFA, data limită pentru depunearea candidaturilor fiind 7 decembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE