2020-02-24 14:43

CFR Cluj l-a împrumutat pe Sforzini de la Udinese

 |  18:43
CFR Cluj l-a împrumutat pe Sforzini de la Udinese

Campioana României, CFR Cluj, l-a împrumutat pentru unsezon pe atacantul Ferdinando Sforzini, de la Udinese. În vârstă de 25 de ani,fotbalistul a evoluat în ultima perioadă la Bari, iar la CFR va purta numărul99. Conducătorii ardeleni vor să acopere golul din atac, acolo unde Bjelanovicşi Yssouf Kone sunt accidentaţi pentru o perioadă mai lungă, iar în acestmoment, în faza ofensivă, Mandorlini nu se poate baza decât pe Traore, Bud şiBatin, ultimul readus de urgenţă de la Gaz Metan Mediaş, unde fusese împrumutatîn această vară.

Sforzini (1,94 metri) a bifat nouă prezenţe în sezonultrecut pentru Bari, însă nu a reuşit să marcheze. În cariera sa, atacantul amai trecut pe la Verona, Modena, Vicenza, Ravenna, Grosetto şi Avellino.

Pe de altă parte, la Cluj este aşteptat un alt atacant, RomanAnselmo, în vârstă de 22 de ani, care aparţine de Cruzeiro, jucător ce a venitla sugestia lui Rafael Bastos, transferat în această vară la campioanaRomâniei. Anselmo a fost împrumutat în acest sezon la Avia, în Brazilia, iarclujenii i-au pregătit un contract în valoare de 100.000 de euro pe sezon.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE