2020-07-04 15:13

CFR luptă cu istoria! Bayern Munchen nu a pierdut până acum în faţa echipelor româneşti

 |  18:34
CFR luptă cu istoria! Bayern Munchen nu a pierdut până acum în faţa echipelor româneşti

Campioana României joacă în această seară cu Bayern Munchen, o echipă care nu asuferit nici un eşec în faţa echipelor româneşti şi care deja şi-a asiguratbiletele pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor. Nemţii au începutsă-şi revină în campionat, în timp ce jucătorii lui Cârţu au remizat cu şansăla Galaţi şi se zbat la jumătatea clasamentului în Liga I. Aflaţi cu treipuncte în grupă pe picior de egalitate cu Basel şi Roma, clujenii pot profita defaptul că Bayern nu mai este interesată de Ligă în acest moment, dar mai alescă adversarii se confruntă cu mari probleme de efectiv. Pe lângă mai vechiiaccidentaţi Robben, Ribery, Van Bommel, Klose, Diego Contento şi Breno, pelista indisponibililor au mai apărut Olic şi interanţionalul german HolgerBadstuber. Dacă în tur, acum două săptămâni, s-au bătut singuri, după ce şi-audat două autogoluri, acum românii au o mare şansă să învingă campioanaGermaniei şi să spere cu ochii deschişi la o calificare în premieră înprimăvara Ligii Campionilor.

SorinCârţu este conştient că Bayern poate fi învinsă şi va aplica aceeaşi tacticăofensivă ca în meciul tur, atunci când numai ghinionul a făcut ca echipa sa sănu plece cu cel puţin o remiză de pe Allianz Arena. Mai ales că în apărareDemichelis îl va înlocui pe Badstuber, iar argentinianul va face pereche în defensivăcu Timosciuk, doi fundaşi lenţi care pot fi depăşiţi cu uşurinţă. O variantă castoper ar fi şi Van Buyten, revenit şi după o accidentare. De aceea, Sorinaciova încerca să atace din primul minut, iar pentru asta va arunca în luptă maimulţi jucători ofensivi. Alături de Bjelanovic şi Traore, vor juca Culio, DeZerbi şi Hora, ultimii doi odihniţi la Galaţi. Pentru celălalt loc de la mijlocse bat cu şanse egale, Peralta, E. Dică şi Kivuvu. În poartă va fi Stăncioiu,iar linia de fund e bătută în cuie, Panin, Cadu, Alcantara şi golgheterul Rada.În ciuda faptului că Van Gaal are serioase probleme în alcătuirea formaţiei,Bayern rămâne o echipă foarte puternică, forţa lor ofensivă este una de temut,acolo unde Schweinsteiger, Muller şi Gomez formează un trio formidabil.

Însăînaintea acestui meci foarte important, problemele la Cluj sunt altele,jucătorii se vaită că nu şi-au primit drepturile salariale, atât cele din acestsezon, dar şi primele pentru câştigarea eventului în vară. Conducătorii i-auliniştit repede şi au dat asigurări că atunci când UEFA va vira prima tranşăpentru calificarea în Ligă, fotbaliştii îşi vor primi banii.

CFR CLUJ - BAYERN MUNCHEN, ora21.45, TVR 1, Stadion: Dr. Constantin Rădulescu

Formaţii probabile:

CFR Cluj: Stăncioiu - Panin, Cadu, Alcantara,Rada - De Zerbi, Costa, Culio - Hora, Bjelanovic, Traore.

Bayern: Butt - Lahm, Timoshciuk,Demichelis, Pranjic - Altintop, Ottl, Schweinsteiger, Kroos - Muller, Gomez.

Arbitri: Serge Gumienny - Mark Simons,Frank Bleyen - Luc Wouters, Peter Vervecken (toţi din Belgia).

Clasament Grupa E: 1. Bayern 9p, FC Basel 3p,CFR Cluj 3p, AS Roma 3p.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE