2020-05-25 14:36

Chelnerul bătut de Mutu face dezvăluiri incredibile. Berat Recaj: “Fotbalistul m-a ameninţat că îmi taie gâtul”

 |  19:02
Chelnerul bătut de Mutu face dezvăluiri incredibile. Berat Recaj: “Fotbalistul m-a ameninţat că îmi taie gâtul”

Chelnerulagresat de Adrian Mutu în urmă cu o săptămână, Berat Recaj, a declarat, într-uninterviu pentru televiziunea italiană, că a fost jignit de jucătorul român,care l-a lovit şi când era căzut la pământ şi, în plus,l-a ameninţat că îi va tăia gâtul. “I-am cerut scuze lui Mutu, însă doaram cerut să plătească nota, însă el m-a jignit. M-am apărat afirmând că doarîmi făceam treaba, însă el a continuat să mă jignească. Atunci i-am răspuns şieu la fel. M-a lovit de două ori în faţă, m-am împiedicat şi am căzut. Cânderam la pământ, m-a lovit cu piciorul în cap, iar apoi s-a urcat în maşină şicând mă privea a făcut gestul că-mi taie gâtul”, a spus Recaj, care a maiadaugat că nu i-a adresat insulte rasiste fotbalistului. Recaj a maiafirmat că încă nu a primit scuze de la Mutu, dar nici de la conducereaclubului din Florenţa. Înurmă cu 10 zile, Adrian Mutu a bătut un ospătar într-un local, victima urmând aavea nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. El a suferit o contuziecranio-facială, contuzii la abdomen şi torace, dar şi o fractură de piramidănazală.

După atâteaprobleme, Mutu are şi de ce să se bucure, a revenit duminică pe teren după opauză de nouă luni de supendare pentru dopaj, la meciul din deplasare cuCatania, din etapa a IX-a a campionatului Italiei. A fost integralist în atacalături de Gilardino şi a avut o evoluţie apreciată de presa italiană. A ratattrei ocazii de gol în debutul partidei, însă după pauză s-a văzut că nu este100% pus la punct cu pregătirea fizică.

În altă ordinede idei, jurnaliştii italieni marjează pe ideea că Mutu ar putea fi cedat deFiorentina în ianuarie, iar în locul său va fi adus Antonio Cassano, aflat înconflict cu conducătorii Sampdoriei. Tot atunci va începe recuperarea şi StevanJovetic, care în august a suferit o leziune a ligamentelor încrucişateanterioare şi a celor colaterale externe. Muntenegreanul este concurentul românuluipentru un post în atacul Fiorentinei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE