2020-02-25 21:04

Chivorchian: Dacă pleacă Petrovici, noul staf va fi format din Contra, Velcea, Rotariu şi Bratu

 |  17:45
Chivorchian: Dacă pleacă Petrovici, noul staf va fi format din Contra, Velcea, Rotariu şi Bratu

PreşedinteleComitetului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, marţi,că în situaţia în care antrenorul Vladimir Petrovici va fi numit selecţioner alSerbiei, noul staf tehnic al echipei va fi format din Cosmin Contra, ValentinVelcea, Iosif Rotariu şi Marius Bratu.

"Deocamdatăîl avem antrenor pe domnul Petrovici, care are ofertă de la Federaţia Sârbă deFotbal, iar probabil că în cursul zilei de astăzi sau mâine vom avea un răspunsconcret. Noi ne-am şi gândit deja la noul staf tehnic. Noul staf îi va avea încomponenţă pe Cosmin Contra, pe Vali Velcea, pe Iosif Rotariu şi pe MariusBratu. Noi încercăm să dăm credibilitate celor născuţi şi crescuţi laTimişoara, şi dorim ca împreună să readucem publicul în tribune şi galeriaalături de echipă", a spus Chivorchian.

Întrebatdacă nu îi este teamă de lipsa de experienţă ca antrenor a fundaşului CosminContra, Gheorghe Chivorchian a răspuns: "Avem un staf, nu avem unnume".

Conformediţiei de luni a publicaţiei sârbe Blic, antrenorul echipei FC Timişoara,Vladimir Petrovici, a ajuns la un acord cu preşedintele federaţiei, TomislavKaradzici, privind preluarea conducerii tehnice a reprezentativei Serbiei,urmând ca decizia să fie validată de Comitetul Executiv al forului de laBelgrad. "Acum sunt la Timişoara, pentru a rezolva nişte probleme aici.Pentru mine, totul este foarte clar: Serbia nu poate fi refuzată! Visuloricărui antrenor este de a antrena într-o zi cea mai bună echipă din ţara sa.Îi cunosc pe mulţi dintre jucătorii actuali din perioada în care antrenamechipa de tineret. Sunt băieţi buni, jucători buni, de succes la echipele lor.Toată lumea ştie că avem o echipă capabilă de rezultate bune", a afirmatPetrovici pentru publicaţia citată.

El îl vaînlocui la echipa naţională a Serbiei pe Radomir Antici, care îşi va reziliacontractul în urma rezulatelor slabe ale formaţiei din ultimul timp.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE