2020-07-10 03:20

Chivu are doar întindere musculară

 |  14:30
Chivu are doar întindere musculară

Accidentarealui Cristi Chivu din meciul cu Italia nu este una gravă. Schimbat în primarepriză cu Goian, fundaşul lui Inter Milano a efectuat investigaţii amănunţite,iar analizele au relevat că acesta a suferit doar o întindere la muşchiiaductori de la piciorul drept. Medicii grupării italiene au evitat însă săafirme cât va lipsi internaţionalul român de pe gazon.

“Înceea ce-l priveşte pe Cristian Chivu, după recuperarea de la centrul sportiv«Angelo Moratti», jucătorul a mers la clinica «San Matteo» din Pavia, însoţitde profesorul Franco Combi, pentru a efectua teste suplimentare, necesare dupăce jucătorul a acuzat dureri musculare în prima repriză a meciului amicaldintre România şi Italia. Rezultatele au confirmat o întindere la muşchiiaductori de la piciorul drept”, informează site-ul lui Inter Milano.

Iatăcă după accidentările lui Maicon, Cambiasso şi Samuel, indisponibilitatea luiCristi Chivu îi dă mari bătăi de cap lui Rafa Benitez, tehnicianul spaniolurmând să opereze improvizaţii mari în formula de apărare la următorul meci dincampionat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE