2019-10-14 14:41

Christoph DAUM a ajuns la ÎNCHISOARE

 |  14:34
Christoph DAUM a ajuns la ÎNCHISOARE

La nici trei luni de la despărțirea de echipa națională a României, Christoph Daum a ajuns la închisoare. Nu pentru că ar fi făcut ceva ilegal, ci în vizită de lucru.

Tehnicianul neamț a fost invitat la penitenciarul Herford, unde a susţinut un antrenament cu mai mulţi tineri acuzaţi de delicvenţe juvenile: ”Există un aspect unificator al fotbalului. Băieţii nu pot merge chiar acum la stadion. Aşa că am venit eu la ei pentru un antrenament”.

Daum regretă că nu a fost căutat de nici o echipă din Germania în această perioadă, însă la începutul anului viitor se va apuca din nou de treabă. Pe tărâmuri extreme de îndepărtate. Antrenorul de 64 de ani susține că va merge în fotbalul chinez, deoarece este atras de perspectivele care există în această țară unde fotbalul este în plină expansiune. Încă nu a fost dezvaluit numele noii sale echipe.

”În Bundesliga, voi merge pe stadion doar ca spectator. Antrenorii mai vechi nu par a mai fi necesari. În schimb, sunt mândru că se pariază pe tineri. Heynckes este excepţia absolută. În străinătate, pe de altă parte, calităţile mele sunt apreciate. Primesc oferte de peste tot, doar din Bundesliga nu. Voi lucra în China de la anul, aşa cum fac Capello, Lippi, Scolari, Schmidt şi Magath. Mă tentează să construiesc ceva pentru a face fotbalul chinez competitiv cu cel european”, a declarat Christoph Daum, citat de westfalen-blatt.de.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-07Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Puţin respect, vă rog! Numirea lui Christoph Daum în fruntea naţionalei de fotbal a iscat, cum era şi normal în România, atacuri sub centură la adresa reputatului antrenor neamţ. Ba că e drogat, ba că nu va face faţă, ba ca ia bani prea mulţi
03 Aug 2016
Herr Daum, pe bune, Raţ? Noul selecţioner al naţionalei Christoph Daum nu a început deloc bine campania de calificare la Mondialul din Rusia, după un 1-1 chinuit acasă cu Muntenegru. Dacă în respectivul meci, neamţul a reacţionat al naibii de târziu cu schimbările, deşi evoluţia palidă a tricolorilor o cerea încă de la pauză, acum acesta ne surprinde din nou neplăcut cu unele convocări pentru dubla cu Armenia şi Kazahstan
19 Sep 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE