2019-10-23 15:55

Cine e cel mai RAPID fotbalist din lume. Surprize mari în TOP 5 vitezişti

 |  10:06
Cine e cel mai RAPID fotbalist din lume. Surprize mari în TOP 5 vitezişti

Conform unui studiu comandat şi dat publicității de clubul mexican Pachuca, internaționalul galez Gareth Bale, jucătorul lui Real Madrid, este cel mai rapid fotbalist al planetei. Mijlocaşul ofensiv atinge o viteză maximă de 36,9 km/h.

Galezul este urmat de cvasi-necunoscutul columbianul Orlando Berrio, extrema echipei braziliene Flamengo, care aleargă cu 36 km/h, în timp ce poziția a treia este ocupată de la fel de necunoscutul mexican Jurgen Damm, de la formația Tigres, cu 35,2 km/h.

Printre cei mai rapizi cinci fotbaliști ai lumii se mai află ecuadorianul Antonio Valencia (Manchester United), cu 35,1 km/h, și gabonezul Pierre Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund), cu 34,6 km/h.

Câștigătorul Balonului de Aur 2016, portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid), ocupă poziția a 7-a în această inedită ierarhie, cu o viteză maximă de 33,6 km/h, în timp ce argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), se află pe locul 9, cu 32,5 km/h, notează Agerpres.

Clubul Pachuca nu a furnizat detalii legate de modul în care a fost realizat studiul, însă cotidianul sportiv AS subliniază că, în mod curios, internaționalul spaniol Inaki Williams (Athletic Bilbao), considerat cel mai rapid fotbalist din campionatul Spaniei, nu figurează în acest clasament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE