2019-11-20 19:58

Cine este OMUL din fotbal în fața căruia Gigi Becali nu mișcă

 |  14:33
Cine este OMUL din fotbal în fața căruia Gigi Becali nu mișcă

Este cunoscut faptul că Gigi Becali nu are rival în rândul patronilor de echipe de la noi. Și totuși, pentru latifundiarul din Pipera există un om din fotbal în fața căruia nu mișcă și pe care nici măcar nu îndrăznește să contreze verbal.

Cine este OMUL din fotbal în fața căruia Gigi Becali nu mișcă
zoom

E vorba de de Gică Hagi, naşul său şi cel care o patronează Viitorul. Becali a anunţat că nu va mai comenta nici o declaraţie a Regelui. Cei doi au avut relaţii extreme de reci în trecut, când fostul internațional a fost dat afară de Gigi de la echipă, iar acum finanţatorul nu mai vrea să-şi strice legăturile cu nașul său.

"Ce zice Gică nu mai comentez niciodată. Când am fost întrebat de Ianis, am stat şi m-am gândit o mie de gânduri ce răspuns să dau să fie pe placul lui Gică. Am zis eu să dau un răspuns să-i placă lui, că e băiatul lui. Nici asta nu i-a plăcut. Am zis, domne, Ianis face acum două milioane, dacă vine la FCSB face 20. Cu alte cuvinte, e un jucător valoros. Nici asta nu i-a plăcut. Atunci când zice Gică ceva, nimica nu mai zic. Pentru că nu se ştie în ce toane e şi se supără şi atunci nu vreau să-l supăr cu nimic. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni, iar cu Gică nici atât. Poate să-mi dea şi cu un par în cap, nu mă cert cu el", a declarat Becali la Pro X.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE