2020-05-25 18:34

Cine este Usain Bolt de România

 |  13:03
Cine este Usain Bolt de România

Speranţa României în proba regină a atletismului, 100 de metri sprint, stă în Robert Breahnă (18 ani). Bucureşteanul a devenit campion naţional după ce a doborât recordul la categoria sa de vârstă, sub 20 de ani, cu 10 secunde 47, iar la nici o săptămână distanţă a cucerit şi aurul balcanic, la Cluj-Napoca.

Cine este Usain Bolt de România
zoom

Celebrul sprinter jamaican Usain Bolt este chiar sursa de inspiraţie pentru tânărul atlet român, care a „furat” de la superstarul sud-american şi celebrul semn al victoriei.

”Cred că toţi sprinterii îl au pe Usain Bolt ca model de urmat, este multiplu campion olimpic, mondial. Sunt euforic atunci pe moment, după ce câștig o cursă, şi mă manifest așa cum îmi vine pe moment”, a spus Robert Breahnă

Adolescentul nu s-ar teme pentru „permisul” lui dacă s-ar inventa radare pentru pietoni. ”Nu cred că m-ar prinde la mersul pe jos … în afara antrenamentelor, sunt destul de leneș, doar pe pistă sunt vitezoman” - Robert Breahnă, campion 100 metri.

Președintele atletismul românesc, Florin Florea, este încrezător că noua generație poate aduce țării medaliile pe care sportivii din ”vechea gardă” le-au cucerit la mondiale, europene și Olimpiade: ”Foarte mulți dintre cei care practică atletismul se gândesc la performanțele celor de dinaintea lor…Avem copii foarte talentați și sunt sigur că sprijiniți de toată lumea vor performa în următorii ani la nivel înalt”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE