2019-08-21 06:25

Cine l-a ofertat pe Gică Popescu să vină la Clubul său

 |  09:28
Cine l-a ofertat pe Gică Popescu să vină la Clubul său

Recent eliberat din închisoare, Gică Popescu nu duce lipsă de oferte în lumea fotbalului. Gigi Becali pare dispus sa faca multe eforturi pentru a-l convinge pe Baciu să vină la Steaua.

Latifundiarul i-ar fi facut "Baciului" o oferta de ultima ora, prin care ii promite bani inclusiv din transferul unui jucator.

Potrivit celor de la Fanatik, Becali i-ar fi promis fostului capitan al nationalei Romaniei ca va primi in Ghencea nu doar un salariu destul de consistent, ci si un procent dintr-un eventual transfer al lui Lucian Filip in strainatate.

Mijlocasul care evolueaza de un deceniu in Ghencea a fost adus la Steaua chiar de la Scoala de Fotbal Gica Popescu pe cand era doar un junior de perspectiva.

Latifundiarul ar vrea sa ii demonstreze lui Gica Popescu faptul ca este un om corect, care se tine de cuvant.

Cu toate acestea, fostul fundas nu este dispus sa lucreze la Steaua, el anuntand de mai multe ori ca este tentat de un parteneriat cu Hagi, la FC Viitorul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-15Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Becalizarea Armatei și talpanizarea Stelei În 1947 se înființează Asociația Sportivă Armata, iar prima secție a clubului a fost cea de fotbal, care, după reorganizarea sistemului de disputare a campionatului, este admisă în prima divizie a țării, după disputarea unor meciuri de baraj
12 Aug 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE