2020-07-03 23:28

Cine o va înlocui pe Bella Gulden la CSM BUCUREȘTI. Campioana României a anunțat două TRANSFERURI de TOP

 |  14:14
Cine o va înlocui pe Bella Gulden la CSM BUCUREȘTI. Campioana României a anunțat două TRANSFERURI de TOP

Imediat după și-a asigurat matematic al patrulea titlu consecutiv, CSM București a bifat două transferuri de top. Un viitor star mondial, coordonator de joc, postul Bellei Gullden, cea care pleacă în vară de la echipă, și o veterană de 30 de ani, inter dreapta.

Coordonatorul de joc al celor de la Krim Ljubljana, Elizabeth Omoregie, și interul dreapta Barbara Lazovic, au semnat contracte valabile pe un sezon, începând din această vară.

Cine o va înlocui pe Bella Gulden la CSM BUCUREȘTI. Campioana României a anunțat două TRANSFERURI de TOP
zoom

Omoregie a ajuns la campioana Sloveniei pe când era încă la liceu. La doar 21 ani, este una dintre jucătoarele recunoscute etapă de etapă în Liga Campionilor. Născută în Atena, Grecia, și crescută în Plevna, Bulgaria, Omoregie a obținut, în octombrie 2017, cetățenia slovenă. Alături de Krim Ljulbljana, sportiva a câștigat de două ori titlul în Slovenia, de trei ori Cupa Sloveniei și de trei ori Supercupa.

Elizabeth se află la prima aventură departe de clubul la care s-a consacrat. „A fost o decizie extrem de dificilă. Am jucat 4 sezoane la Krim și e locul unde am crescut ca jucătoare. Principalul motiv pentru care am decis să vin la CSM București este faptul că voi avea ocazia să joc handbal la cel mai înalt nivel și e o provocare nouă pentru mine, ca jucătoare. În mod firesc, obiectivul meu nu cred că este exagerat și este ceva ce-și dorește toată echipa și lumea din jurul echipei: să câștigăm Liga Campionilor!”, a spus jucătoarea de doar 21 de ani.

Cine o va înlocui pe Bella Gulden la CSM BUCUREȘTI. Campioana României a anunțat două TRANSFERURI de TOP
zoom

Barbara Lazovic este a patra jucătoare de la Vardar Skopje care vine în capitala României. După patru sezoane în care a evoluat pentru campioana Macedoniei, interul dreapta va juca cu numărul 15.

Slovena de 30 de ani a acceptat propunerea din partea CSM București, fiind la prima experiență în afara spațiului ex-iugoslav. Lazovic a mai jucat până acum în carieră la ZRK Brezice (2006-2007), RK Krim (2007-2009 și 2010-2014), ZRK Zajecar (2009-2010) și Vardar Skopje (2014-2018), iar cu reprezentanta Macedoniei s-a calificat de fiecare dată în Final Four-ul Ligii Campionilor. De asemenea, noua jucătoare a echipei noastre a participat la ultimul Campionat European și a pus umărul la calificarea Sloveniei la Campionatul Mondial din 2017, însă nu a evoluat la turneul final, din cauza unor probleme familiare.

„Sunt foarte bucuroasă și încântată să mă alătur echipei CSM București pentru noul sezon, după patru ani petrecuți la Vardar. Fiecare schimbare este dificilă, dar sper că am făcut decizia corectă și aștept cu nerăbdare noi provocări. M-am consultat cu managerul meu, cu câteva jucătoare de la echipă și având în vedere că CSM București este un club cu ambiții mari, a fost prima mea opțiune. Încă am obiective mari și CSM București este un club cu care pot câștiga trofeul Ligii Campionilor”, a mărturisit și slovena la semnarea contractului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE