2019-10-17 13:24

Cine sunt cei şase SPORTIVI care ne vor reprezenta la CM de NATAŢIE de la Budapesta

 |  13:11
Cine sunt cei şase SPORTIVI care ne vor reprezenta la CM de NATAŢIE de la Budapesta

România va participa cu șase sportivi la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, competiţie care se va desfăşura în perioada 14-22 iulie, conform anunţului făcut de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

În probele de înot vor concura patru sportivi, Marius Radu, Alin Coste, Alexandru Artimon și Bogdan Scarlat, antrenorul lotului nostru fiind Ovidiu Galeru, iar delegația urmând să fie condusă de către antrenorul federal Silviu Anastase. Totodată, la sărituri în apă vom fi reprezentați de Anca Șerb și Aurelian Dragomir.

Ultimii doi sportivi vor concura și la Campionatele Europene de sărituri, de la Kiev, în perioada imediat următoare, 12-18 iunie, scrie Agerpres. Cei doi vor reprezenta România și la Grand Prix-ul de la Bolzano, din Italia, în perioada 5-7 iulie.

Pe de altă parte, între 26 iunie și 2 iulie, la Bergen, în Norvegia, vor avea loc Campionatele Europene de sărituri în apă pentru juniori, competiție la care vor evolua Alin Ronțu, Aurelian Dragomir, Angelica Muscalu și Teodor Zărnescu. Colectivul tehnic va fi compus din antrenorii Ana Popescu, Adrian Gavriliu și Adrian Cherciu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE