2019-12-05 22:49

Claudiu Niculescu, REACȚIE după DEMITERE: Când am citit în ziar, credeam că este o glumă. Mesaj către Mircea Rednic

 |  21:11
Claudiu Niculescu, REACȚIE după DEMITERE: Când am citit în ziar, credeam că este o glumă. Mesaj către Mircea Rednic

Claudiu Niculescu a fost demis astăzi de la Dinamo. Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo. Clau-gol spune că a aflat din presă despre concediere și i-a transmis noului antrenor un mesaj.

"Când am citit în ziar, credeam că este o glumă. Nu îmi venea să cred. Am făcut 13 antrenamente, după cum am spus. E greu să schimbi ceva. Nea Mircea nu are nicio legătura cu asta. Dânsul știe foarte bine ce respect îi port. I-am spus-o de multe ori că e unul dintre cei mai bun antrenori cu care am lucrat.

Eu vreau să îl sun, să îi explic situația de la club, apoi o să-mi văd de ale mele. Am nevoie de câteva zile să mă liniștesc. Nu mă așteptam nici în cele mai urâte coșmaruri, dar din păcate asta e țara în care trăim. Am primit clauza, nu a existat nici cea mai mică negociere. Au respectat tot ce scria", a declarat Niculescu la TV Digi Sport.

Potrivit Gps.ro, unul dintre motivele care ar fi dus la demiterea lui Niculescu ar fi fost informațiile pe care George Trandafir, un om din staff-ul câinilor, le-ar fi transmis către conducători.

"Mă aștept și la chestii de genul ăsta. Trebuie să cauți scuze pentru o anumită decizie sau alta. Întrebați jucătorii. Dacă a transmis Trandafir asta, despre ce vorbim. Nu pot să mă cobor la nivelul ăsta. Sper să nu fie adevărat", a reacționat Claudiu.

George Trandafir este omul responsabil cu organizarea competițiilor, conform site-ului oficial al clubului Dinamo. Trandafir și-a început cariera ca arbitru, dar a devenit apoi delegat la echipa secundă, în timpul mandatului de antrenor al lui Florin Bratu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE