2020-02-28 14:15

Cluburile Dinamo şi Rapid, sancţionate cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină

 |  13:51
Cluburile Dinamo şi Rapid, sancţionate cu 10.000 de lei de Comisia de Disciplină

CluburileDinamo şi Rapid au fost sancţionate de Comisia de Disciplină a LigiiProfesioniste de Fotbal cu câte 10.000 de lei penalitate financiară pentruincidentele provocate de propriii suporteri prin aprinderea de fumigene şitorţe la meciul direct, informează, joi, site-ul oficial al LPF.

Pentruprotestele la adresa arbitrajului din cadrul aceluiaşi meci, antrenorulformaţiei Dinamo, Ioan Andone, a primit un avertisment. De asemenea, jucătoruldinamovist Juan Pablo Garat a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitatefinanciară de 740 de lei în urma cartonaşului roşu primit în meciul din etapa aIV-a a Ligii I.

Gruparea FCVaslui a fost sancţionată cu penalitate de 10.000 de lei pentru incidenteleprovocate de suporteri la meciul cu FC Braşov, primind totodată şi unavertisment pentru folosirea staţiei de amplificare în scopul incităriipublicului.

Eliminaţi încadrul etapei a IV-a a Ligii I, jucătorii Habib Balde (Universitatea Cluj) şiDan Roman (FCM Târgu Mureş) au fost sancţionaţi cu o etapă de suspendare şipenalitate financiară de 740 de lei.

MembriiComisiei de Disciplină au ratificat, de asemenea, sancţiunile disciplinaredictate de clubul Pandurii Târgu-Jiu la adresa jucătorilor Cosmin Tilincă,Florin Popete, Ionuţ Stancu, Florin Hidişan şi Daniel Orac.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE