2019-07-19 15:17

CM 2018: Belgia CÂȘTIGĂ categoric meciul cu Panama. REZUMATUL video

 |  20:12
CM 2018: Belgia CÂȘTIGĂ categoric meciul cu Panama. REZUMATUL video

Belgia si-a confirmat statutul de mare favorita si a incepul Mondialul cu o victorie categorica în fața Panama. "Dracii rosii" s-au impus cu 3-0 in fata reprezentativei statului Panama si au aratat inca din prima partida din Rusia ca trebuie luati in calcule pentru finala.

Elevii lui Roberto Martinez au inceput tare jocul si l-au pus la incercare pe Penedo inca din primele minute, portarul lui Dinamo reusind insa sa impresioneze. Pe masura ce timpul se scurgea si ne apropiam de pauza, cheful belgienilor parea ca se duce si el, astfel ca remiza "alba" de la cabine nu a surprins pe nimeni.

Mertens a lovit primul imediat dupa reluarea jocului, deschizand scorul cu un sut sub transversala, din interiorul careului. A urmat apoi un recital dat de Hazard si Lukaku, acestia aducand Belgiei trei puncte meritate si spectaculoase.

Atacantul lui United a inscris prima data din pasa cu exteriorul reusita de De Bruyne, dupa o actiune personala a lui Hazard, pentru ca apoi mijlocasul lui Chelsea sa paseze decisiv.

Belgia castiga cu scorul de 3-0 si convinge la debutul la Cupa Mondiala, spre deosebire de contracandidatele din lupta pentru trofeu, conform Ziare.com.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-18

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE