2019-08-18 12:00

CM 2018: Brazilia lui Neymar se ÎMPIEDICĂ de Elveția. REZUMAT video

 |  23:20
CM 2018: Brazilia lui Neymar se ÎMPIEDICĂ de Elveția. REZUMAT video

Încăo surpriză în ziua de duminică la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Brazilia si Elvetia au terminat la egalitate in ultimul meci al zilei, scor 1-1, din cadrul grupei E, care s-a desfasurat la Rostov pe Don.

Golurile au fost marcate de Coutinho printr-o executie de generic si Zuber, ultimul printr-o lovitura de cap la capatul unui corner.

Brazilia a inceput bine, cu dreptul aceasta partida de la Rostov, a avut posesia, a mizat pe cartea atacului si lucrurile s-au concretizat prin golul minunat marcat de Coutinho in minutul 21. A fost unul dintre cele mai frumoase reusite de la acest Mondial, sut de la circa 25 de metri fara sperante pentru Sommer, balonul a atins bara si a poposit cuminte pentru 1-0 in plasa helveta.

Chiar daca Brazilia si-a intetit controlul jocului dupa acest gol marcat, ritmul partidei per total a scazut mult, iar mitanul parca mai mult a plictisit, in afara de ultima faza, cand Thiago Silva a reluat cu capul milimetric dupa un corner, peste poarta.

Elvetia a inceput ca din tun partea secunda, cu gol la prima faza de gol, corner creat de Shaqiri, acelasi fost star de la Bayern a centrat, Zuber a venit lansat si Becker nu mai putea face nimic pentru a evita acest 1-1.

Socul acestei egalari a fost puternic resimtit de cvintuplii campioni mondiali, care au inceput sa piarda posesia, sa piarda controlul, sa le permita oamenilor in alb si rosu sa atace, sa aiba spatii, sa isi creeze ocazii de gol.

Totusi, ultimele minute au fost un asalt brazilian la poarta lui Sommer, cu mari ocazii de gol, Neymar cu capul, apoi Firmino tot cu o lovitura de cap dupa un corner, iar ulterior Miranda care sutul sau parca a mangaiat bara din dreapta a lui Sommer, in fix minutul 90, relatează Ziare.com.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-17

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE