2019-07-24 05:24

CM 2018: Japonia și Columbia merg în OPTIMI din Grupa H. REZUMATE video

 |  20:29
CM 2018: Japonia și Columbia merg în OPTIMI din Grupa H. REZUMATE video

Japonia s-a calificat in optimile de finala de la Cupa Mondiala 2018 chiar daca a pierdut ultimul meci din Grupa H, scor 0-1, cu Polonia. Columbia a castigat cu 1-0 partida disputata joi cu Senegal, in ultima etapa din Grupa H de la Cupa Mondiala 2018 si s-a calificat in optimile de finala.

Niponii merg in optimi deoarece au incasat mai putine cartonase galbene in cele trei meciuri din grupe, comparativ cu Senegal, echipa care a fost eliminata.

Japonia si Senegal au fost la egalitate de puncte, goluri marcate si primite, astfel ca s-a ajuns la un nou criteriu de departajare: cel al cartonaselor incasate, unde niponii au stat mai bine.

In cele trei meciuri din grupe, Japonia a primit doar 4 cartonase galbene, in timp ce Senegal a primit 6.

Niponii au pierdut meciul cu Polonia, scor 0-1, dupa o reusita a lui Jan Bednarek din minutul 60, dar in ultimele minute s-au ferit mai mult sa comita faulturi.

In cele din urma s-a terminat 1-0 pentru Polonia, astfel ca in optimi merg Columbia si Japonia.

Senegal si Columbia au oferit o partida disputata, decisa de un gol marcat cu capul in minutul 74 de fundasul Barcelonei, Jerry Mina, scrie Ziare.com.

Cu 6 puncte stranse in trei partide, Columbia termina grupa pe primul loc si va juca in optimi cu Belgia sau Anglia.

Clasamentul final al grupei H este urmatorul: 1 Columbia 6 puncte, 2. Japonia 4 puncte, 3. Senegal 4 puncte, 4. Polonia 3 puncte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-28

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE