2019-10-19 20:29

CONCLUZIILE lui Lupescu după ce și-a încheiat turneul național electoral: ”Săptămâna viitoare va ieşi soarele în fotbalul românesc”

 |  16:00
CONCLUZIILE lui Lupescu după ce și-a încheiat turneul național electoral: ”Săptămâna viitoare va ieşi soarele în fotbalul românesc”

Ionuț Lupescu și-a încheiat turul de forță de prin țară în care a încercat să-i convingă pe membrii afiliați să-i acorde votul la alegerile pentru șefia FRF programate pe 18 aprilie. Fostul component al Gennerației de Aur este extrem de optimist în privința rezultatului scrutinului afirmând sigur pe el că “săptămâna viitoare va ieşi soarele în fotbalul românesc”.

”Astăzi am vizitat ultima reşedinţă de judeţ în turneul naţional pentru preşedinţia FRF. Vreau să vă spun că sunt deosebit de încântat, din mai multe puncte de vedere: în cadrul întâlnirilor din aceste aproape două luni am revăzut prieteni dragi, cu care am lucrat, dar am întâlnit şi oameni noi, iar discuţiile pe care le-am avut cu ei, modul în care am relaţionat, îmi confirmă că am luat decizia corectă, aceea de a mă întoarce în fotbalul românesc”, a declarat fostul director tehnic al UEFA într-un mesaj video postat pe pagina oficială de Facebook.

În cadrul turneului naţional, Ionuţ Lupescu s-a întâlnit cu toţi membrii afiliaţi ai FRF, dar şi cu reprezentanţii autorităţilor locale - primari şi preşedinţi de consilii judeţene, deoarece aceştia sunt cei care asigură finanţarea majorităţii cluburilor din România, iar stabilirea unei relaţii bune de parteneriat are o importanţă strategică pentru fotbalul românesc. După mii de kilometri parcurşi şi zeci de localităţi vizitate în toate judeţele ţării, Ionuţ Lupescu este încrezător că va fi învingător în cursa pentru şefia FRF.

”A fost o deosebită plăcere, pentru că absolut toţi au dorit să contribuie cu idei, prin grupuri de lucru, la dezvoltarea fotbalului. Am avut dezbateri şi am identificat multe idei bune pe care, cu siguranţă, le vom pune în aplicare în programul pe care, împreună, l-am realizat. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat, tuturor celor care m-au primit în casele lor şi aş vrea să le mulţumesc şi românilor care, indiferent că eram pe stradă, la un restaurant sau într-o benzinărie, au fost alături de noi. Sincer, eu ştiam deja că Generaţia de Aur este iubită de români, dar nu mi-am imaginat că eu şi colegii mei suntem iubiţi atât de mult”, a adăugat exponentul Generaţiei de Aur, care a decis să organizeze un turneu naţional similar, din postura de preşedinte al FRF, în fiecare an.

Chiar dacă nu a câștigat deocamdata alegerile de la Casa Fotbalului, Lupescu este deja pregătit să înceapă reconstrucţia sportului-rege imediat după scrutin. ”Încă o dată mii de mulţumiri tuturor şi vreau să ne vedem săptămâna viitoare, pe 18 aprilie, şi în special după aceea, pentru că avem foarte multe lucruri de implementat. Am plecat pe ninsoare, lapoviţă, ger şi vânt, şi iată că ne întoarcem pe o vreme însorită. Cu sigurană, săptămâna viitoare, va ieşi soarele şi în fotbalul românesc”, a concluzionat Ionuţ Lupescu în mesajul transmis membrilor afiliaţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-12Parerea ta...

BOOYAKA
12 Apr 2018

Nu mai pot "federatii" pune de o smecherie,de un smen, cu Burleanu asta !"După mii de kilometri parcurşi şi zeci de localităţi vizitate în toate judeţele ţării, Ionuţ Lupescu este încrezător că va fi învingător în cursa pentru şefia FRF":)))))) zici ca e in joc presedentia SUA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE