2020-04-07 13:37

Condescu s-a înţeleles cu Dinamo, iar partida cu Craiova se va disputa!

 |  13:54
Condescu s-a înţeleles cu Dinamo, iar partida cu Craiova se va disputa!

Preşedintelegorjenilor, Marin Condescu, a ajuns la un acord de principiu cu conducătoriilui Dinamo în privinţa datoriei de 500.000 de euro către gruparea din Ştefancel Mare şi astfel partida din etapa a 7-a a Ligii I, Pandurii-Craiova, se vadisputa conform programării iniţiale.

"Joi-noapteam negociat cu Dinamo şi am ajuns la un acord de principiu. Să vedem cum neeşalonăm ceea ce avem de dat. Până când lucrurile se vor lămuri am găsitaceastă soluţie cu Dinamo şi sperăm să nu se mai întâmple să se decidă meciurila masa verde. Asta e situaţia acum, vedem cum vom ieşi din ea", adeclarat Condescu.

LigaProfesionistă de Fotbal a anunţat joi că formaţia gorjeană nu va fi programatăla partida cu Universitatea Craiova,din etapa a VII-a a Ligii I, deoarece aceasta nu a achitat o datorie de 500.000de euro către clubul Dinamo Bucureşti.

Litigiuldintre dintre cele două grupări datează de anul trecut, după ce bucureştenii aucerut să fie pusă în aplicare clauza din contractul de transfer al lui IlieIordache la formaţia din Târgu Jiu, conform căreia clubul gorjean se obligă săplătească bucureştenilor suma de un milion de euro dacă jucătorul este declaratliber de contract de la Pandurii.

Iordache afost transferat definitiv în vara anului 2008 de la Dinamo la Pandurii, apoi acerut să devină liber de contract, deoarece clubul gorjean nu i-a achitat toatedrepturile financiare. Mijlocaşul a fost declarat liber în aprilie 2009 decătre Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, iar Dinamo a cerut banii conformclauzei din contract. Clubul Pandurii, care a plătit deja jumătate din sumă, acontestat decizia CAF de mai multe ori, chiar şi în instanţele civile.

IlieIordache a revenit în această vară la Târgu Jiu după ce se transferase, întretimp, la AEK Atena, iar în returul sezonul trecut a evoluat la Rapid Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE