2020-08-04 23:39

Condiția ca PUȘCAȘ să revină la INTER MILANO în această vară

 |  14:47
Condiția ca PUȘCAȘ să revină la INTER MILANO în această vară

Atacantul George Puşcaş a făcut furori la Campioantul European de tineret, une a marcat câteva goluri și a avut o prestație solidă, ajutând România să ajungă în semifinale. Acum el are șanse mari să revină încă din această vară la Inter Milano, în cazul în care gruparea la care este legitimat în momentul de față, Palermo, din Serie B, va intra în faliment.

"În caz de faliment, Palermo va ajunge în Serie D. În acestă situaţie, toţi jucătorii vor deveni liberi de contract. Cazul lui Puşcaş este următorul: Palermo având o clauză de răscumpărare cu Inter până la 30 iunie, în caz de retrogradare, jucătorul se va întoarce la echipa neroazzurra, cu începere de la 1 iulie", a scris pianetaserieb.it, care citează Corriere dello Sport.

Palermo, care a încheiat liga a doua din Italia pe poziţia a treia, de baraj pentru promovare, sezonul trecut, a coborât pe 11, după o penalizare de 20 de puncte din cauza neregulilor financiare. Însă gruparea siciliană este în pragul falimentului, pentru că nu a luat licenţa de Serie B.

Vara trecută, George Puşcaş a semnat un contract pe patru ani cu gruparea din Palermo, care l-a transferat de la Inter Milano, pentru trei milioane de euro.

George Puşcaş a sosit la Inter, în 2013, de la Liberty Oradea. Atacantul de 22 a fost împrumutat la mai multe echipe şi mai avea contract cu Inter până în 2020, când a fost vândut la Palermo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE