2019-11-19 02:56

Confirmare oficială. Simona Halep termină anul pe PRIMUL LOC în ierarhia mondială

 |  14:32
Confirmare oficială. Simona Halep termină anul pe PRIMUL LOC în ierarhia mondială

WTA a confirmat oficial că Simona Halep va fi numărul 1 mondial la finalul anului, pentru a doua oară consecutiv, indiferent de rezultatele pe care aceasta le va mai obţine la turneul de la Moscova şi la Turneul Campioanelor, potrivit News.ro. Românca este a 13-a jucătoare care termină pe primul loc doi ani la rând, de la introducerea ierarhiei computerizate în 1975.

"Să termin sezonul pe locul I anul trecut a fost o imensă onoare pentru mine. Să o fac a doua opară, în 2018, reprezintă o realizare specială, mai ales în anul în care am câştigat primul grand slam. Să pot să-mi văd numele din nou alături de alte legende care au fost pe locul I la finalul anului mă face foarte mândră", a spus Halep.

Halep a urcat în premieră pe locul I WTA la 9 octombrie 2017 şi de atunci s-a menţinut pe această poziţie, cu excepţia unei scurte perioade după Australian Open, când a pierdut finala şi poziţia de lider în favoarea danezei Caroline Wozniacki. Halep a fost a XXV-a jucătoare care urcă pe locul I.

Simona Halep este de luni, pentru a 50-a săptămâna la rând, în fruntea clasamentului WTA. Avantajul ei faţă de jucătoarea de pe locul al doilea în această ierarhie, daneza Caroline Wozniacki, s-a mărit puţin, de la 931 de puncte la 960, în comparaţie cu săptămâna trecută.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE