2020-08-09 21:17

Construcția noilor STADIOANE din Ghencea și din Giulești este întârziată rău

 |  15:48
Construcția noilor STADIOANE din Ghencea și din Giulești este întârziată rău

Într-o reuniune a Comitetului Interministerial pentru organizarea EURO 2020 la fotbal desfăşurată la Neptun, Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, a declarat că există întârzieri mari la şantierele noilor stadioanelor Steaua şi Rapid.

''Timpul trece extrem de repede şi ne mai desparte doar un an de acest eveniment. Au trecut aproape cinci ani de când UEFA ne-a încredinţat onoarea de a găzdui partide ale Campionatului European de fotbal din 2020. Zilele trecute am văzut imagini de pe şantierele din Ghencea şi Giuleşti şi recunosc că mi-aş fi dorit să fim într-un stadiu mult mai avansat. Din varii motive, unele justificate, altele mai puţin, ne confruntăm cu întârzieri şi aş dori să facem cu toţii eforturi suplimentare pentru ca lucrările să fie urgentate şi să se desfăşoare într-un ritm mai alert'', a declarat Bogdan Matei, potrivit paginii de Facebook a ministerului.

Campionatul European de fotbal, care se va desfăşura între 12 iunie şi 12 iulie 2020, cu 24 de echipe, va fi găzduit de Amsterdam, Baku, Bilbao, Bucureşti, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma şi Sankt Petersburg.

Capitala României va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Astfel, pe Arena Naţională sunt programate meciuri în zilele de 14, 18, 22 şi 29 iunie 2020. Dacă se califică, echipa naţională a României va juca cel puţin două partide la Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE