2019-05-26 08:10


Construcţia noului stadion Dinamo este în grafic! :)

 |  14:53
Construcţia noului stadion Dinamo este în grafic! :)

În ciuda faptului că ridicarea noului stadion Dinamo este nu întârziată, ci foarte întârziată, pentru EURO 2020, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, şi preşedintele CS Dinamo, George Cosac, au afirmat că noua arenă, care va fi construită în zona vechiului velodrom, este în grafic pentru organizarea Campionatului European din 2020. Asta în timp ce stadionul Steaua a fost deja pus la pământ, iar în Giuleşti şi Arcul de Triumf au început deja demolările. La Dinamo în schimb mai sunt etape bune de parcurs până va începe practic demolarea voledromului, noua locaţie de construcţie a stadionului roş-alb.

“După cum a anunţat Compania Naţională de Investiţii suntem în faza în care după ce se vor finaliza studiile de fezabilitate vom putea demara lucrările. Chiar dacă suntem în întârziere eu pot spune că din punctul de vedere al Ministerului de Interne ne-am atins obiectivul, chiar dacă nu este amplasamentul stadionului consacrat, pe care şi l-au dorit cei care ne susţin. Eu zic că am reuşit totuşi să fie unul dintre cele patru stadioane care vor fi construite. Tocmai pentru a nu mai exista probleme juridice am luat decizia să mutăm amplasamentul. În continuare suntem în instanţă”, a declarat Carmen Dan.

Preşedintele CS Dinamo, George Cosac a spus că noul stadion va avea o capacitate de aproximativ 20.000 de locuri. “Cu stadionul suntem în grafic, se lucrează la PUZ apoi urmează celelalte etape care vor duce la construcţia respectivului edificiu în zona velodromului. Stadionul va avea undeva la 20.000 de locuri. Cred că suporterii dinamovişti au demonstrat că merită cu prisosinţă un stadion nou. Cred că dacă vom avea puţină răbdare vom avea şi echipa de fotbal”, a declarat Cosac.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-14

TAGURI: stadion dinamo, carmen dan, george cosac, grafic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri