2020-06-02 18:50

Continuă HAOSUL la Dinamo. De ce a fost DAT AFARĂ medicul echipei

 |  14:58
Continuă HAOSUL la Dinamo. De ce a fost DAT AFARĂ medicul echipei

Doctorul lui Dinamo, Liviu Bătineanu, a picat la mijloc în războiul dintre Florin Prunea și Mircea Rednic. Acuzat că este “spionul” fostul antrenor, Bătineanu n-a mai suportat și și-a depus marți demisia. Și asta nu e tot!

Deocamdată doar verbal, urmând ca, după meciul din week-end cu CFR Cluj, să și semneze fizic actele de încetare a contractului de muncă. Era cel mai vechi om din club, de aproape 20 de ani slujește gruparea din Ștefan cel Mare. Sub mandatul său s-au petrecut și cele două tragedii, cu Hâldan și Ekeng, iar o a treia, cu Eugen Neagoe, a fost evitată în extremis.

„Voi avea o discuție și cu doctorul echipei, nouă ne răspunde rar la telefon, dar lui Rednic văd că îi răspunde la 01:00 noaptea. Doctorul nu m-a sunat să mă întrebe pe mine cum se simte Neagoe, dar cu Rednic vorbește de 3-4 ori pe zi”, a spus Prunea luni seara, la TV Digi Sport. 

Ulterior, după alte răspunsuri acide ale lui Rednic la adresa sa, Florin Prunea părea decis să-l dea afară pe medicul Bătineanu: „Voi avea o discuție cu el și vom vedea ce se va întâmpla. Nu am nimic de ascuns, îi voi spune unele lucruri în față. Veți vedea azi ce se va întâmpla cu el”, a declarat fostul goalkeeper la GSP Live.

Aproape de o nouă tragedie. Bătineanu, arătat cu degetul

În plin conflict cu Florin Prunea, Mircea Rednic a scos în evidenţă cazul atacantului Slavko Perovic, jucător care a semnat în această vară cu Dinamo și a bifat 30 de minute cu Viitorul, iar apoi nici nu a mai prins lotul cu Craiova”De ce domnul Prunea nu vorbeşte de sârbul pe care l-au adus, pe atacantul care a dispărut? De ce nu vorbeşte domnul Prunea?”, s-a întrebat Rednic, într-o intervenţie la Telekom Sport.

Se pare că Perovic ar avea avea grave probleme medicale. Și nu la picioare, ci la inimă. Atacantul sârb în vârstă de 30 de ani a semnat cu Dinamo și chiar a jucat într-un meci oficial înainte ca toate rezultatele medicale să iasă. Acum, când i s-a descoperit problema de la inimă, jucătorul a fost trimis să-și facă analize suplimentare în țara sa natală. Întrebarea e cum oare medicul Liviu Bătineanu i-a dat drept de joc dacă până la urmă totul se confirmă? Un risc enorm asumat, mai ales în condițiile preexistente de la Dinamo, cu Ekeng și Neagoe. Se pare că și acest episod i-a fost reproșat doctorului de către Florin Prunea atunci când i s-a solicitat ca să-și dea demisia.

Foto: digisport.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE