2020-02-18 11:11

Continuă HEGEMONIA familiei Lucescu?

 |  14:05
Continuă HEGEMONIA familiei Lucescu?

În sezonul trecut i-a fost furat titlul în Grecia, dar acum nu are cum să-l scape, chiar dacă distanţa faţă de Olimpiakos s-a micşorat la şapte puncte cu opt runde înainte de final. Răzvan Lucescu este pe cai mari cu PAOK Salonic, iar câştigarea trofeului îl poate propulsa sigur la vară într-un campionat puternic din Vest. Pentru asta trebuie să pună factorul financiar pe planul doi, şi asta deoarece Şahtior, club cu care tatăul său a scris istorie, a început să-i dea târcoale. Presa din Ucraina scrie că Luce jr. ar fi ca şi instalat din această vară în locul lui Paolo Fonseca.

E foarte interesant de urmărit ce va alege Răzvan la finalul sezonului, pentru că este foarte puţin probabil ca el să mai rămână pe banca lui PAOK. Bani mai puţini într-o ligă puternică din Vest sau sacii cu euro sau cu dolari din Ucraina, Turcia sau ţările arabe, unde a mai şi antrenat acum câţiva ani.

Agentul Vyacheslav Zakhovylo anunţă că performanţele lui Răzvan Lucescu nu au trecut neobservate, iar unul dintre cluburile importante care îl doresc pe tehnicianul român este Şahtior Doneţk: ”Paolo Fonseca va pleca, iar echipa va fi preluată de Răzvan Lucescu, fiul lui Mircea Lucescu” a anunţat impresarul, citat de site-ul sportanalytic.com. Dacă previziunile agentului se vor adeveri, este lesne de înţeles că şi părintele său va reveni în club ca manager general.

La PAOK, Lucescu jr. a câştigat 58 de partide şi a pierdut doar 14. Echipa sa este lider detaşat în campionatul elen în momentul de faţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE