2020-06-01 07:23

Continuă SCANDALUL la Dinamo: angajații nu mai AU VOIE să vorbească cu Rednic!

 |  22:26
Continuă SCANDALUL la Dinamo: angajații nu mai AU VOIE să vorbească cu Rednic!

Continuă scandalul la Dinamo. Conform informațiilor Fanatik, niciun angajat al clubului nu mai are voie să vorbească cu Mircea Rednic. În caz contrar, angajații lui Dinamo riscă să fie daţi afară!

Mai mult, pentru a se asigura că subalternii respectă “ordinele”, conducătorii “alb-roșiilor” au început verificările desfășurătoarele cu convorbirile efectuate de angajații care au primit telefon mobil din partea clubului, pentru a vedea cine mai vorbeşte cu Rednic!

La fel ca în cazul tuturor angajaților clubului, și medicul Liviu Bătineanu a primit atenționări în legătură cu desele convorbiri pe care acesta le-ar fi purtat, după spusele lui Florin Prunea, cu fostul antrenor Mircea Rednic. “Voi avea o discuție și cu doctorul echipei, nouă ne răspunde rar la telefon, dar lui Rednic văd că îi răspunde la 01:00 noaptea. Doctorul nu m-a sunat să mă întrebe pe mine cum se simte Neagoe, dar cu Rednic vorbește de 3-4 ori pe zi”, spunea Florin Prunea luni seară. Bătineanu fusese “luat la ochi” de Prunea de la instalarea acestuia în postul de manager general, acesta cunoscând relaţia de prietenie dintre doctor şi “Puriu”.

Acum, după ce Bătineanu a părăsit Dinamo, ceilalți angajați au primit “interzis” de la Ionuţ Negoiţă şi Florin Prunea la orice fel de dialog cu Mircea Rednic, aflat într-un conflict deschis cu managerul general al lui Dinamo, scrie Fanatik.ro. Florin Prunea îl consideră pe “Puriu” principalul vinovat pentru criza de la club, dar și pentru atitudinea negativă pe care suporterii din “Peluza Cătălin Hîldan” au avut-o încă din momentul numirii lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a “câinilor”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE